ЗА НАС

Фирма „Евро Жоли” е създадена и успешно развиваща се в сферата на услугите – индивидуалното и обществено професионално пране и химическо чистене.

Нашият екип се състои от млади, енергични и с желание да се развиват в областта си професионалисти, които с усърдието си спомогнаха за кратък период от време да се утвърдим на пазара като надежден и коректен партньор на десетки хотели, ресторанти, множество корпоративни и индивидуални клиенти на територията на град София.

За да отговаряме на непрекъснато нарастващите потребности на нашите клиенти, ние обработваме бельото строго индивидуално, съобразно всички изисквания и норми на РИОКОЗ, с препарати ECOLAB, както и професионално оборудвани ателиета с машини Electrolux и Jensen.

Дозиращите системи, с които са снабдени пералните в нашето стопанство гарантират необходимата както за Вас, така и за нас висококачествена обработка на вашите изделия.
За изпълнението на Вашите поръчки се грижи висококвалифициран персонал с богат професионален опит.
Непрекъснатият цикъл на работа ни позволява да изпълняваме ангажиментите по доставките в зависимост от нуждите и желанията на нашите партньори.
Безупречното качество на услугите ни, конкурентните цени, изключителната точност в доставките и дългосрочното партньорство с нашите клиенти са само част от причините, които ни правят желан и предпочитан доставчик!

Всички тези фактори, както и желанието ни за професионална реализация ни карат да вярваме, че бихме могли да бъдем полезни и на Вас.